Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu, Berna ve Aleyna Kavga Etti

Survivor All Star’da dün akşam oynanan düellolarda Berna ile Aleyna arasında yaşanan kavga bölüme damga vurdu.

Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna’nın potada olduğu eleme gecesinde zorlu oyunlar sırasında karşı karşıya gelen Berna ile Aleyna arasında yaşanan tartışma ve sonrasında çıkan kavga sosyal medyada geniş yer buldu.

Damla ve Merve İlk Turdan Kurtuldu

Elemelerde ilk oyunlar sonrasında kazanan taraftar Damla ve Merve oldu. İkili, elenmekten kurtulurken final mücadelesi Berna ile Aleyna arasında oynandı. Oynanan oyunların ardından Aleyna Berna’yı geçmeyi başardı. Performansıyla elenmekten kurtulan Aleyna 2 hafta daha adaya kalmayı garantiledi. Oyun sonrasında Berna’ya “En sevmediğine hazmedilerek yenilmek nasıl bir duygu?” diyen Aleyna tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu.

İtmesiyle Kavga Başladı

Berna bu söze karşılık “Seni sevmiyorum sevmek zorunda değilim” derken Aleyna bu duruma “Kes” diyerek cevap verdi. Bu sözler üzerine birbirlerinin üzerine yürüyen ve yakın temaslarda bulunan ikiliden Berna ilk hamleyi yaptı. Aleyna’yı iten Berna, Aleyna’nın yere düşmesine neden oldu. Yerden kalkarak Berna’nın üzerine yürümeye başlayan Aleyna karşılık vermek istedi. Yunus Emre’nin olaya müdahale olmasıyla ikili birbirinden uzaklaştırıldı.

Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu, Berna ve Aleyna Kavgaya Tutuştu

Eleme gecesinde elenen ve adaya tatsız bir şekilde veda eden Berna’nın Survivor All Star’daki yarışma süresi de sona erdi. Berna’nın gidişi ile mavi takımdaki kadın sayısı azalırken takım gücü de düştü.